Bilverkstad i centrala Gävle

Välkommen in till oss med din bil om du upplever något problem eller om du behöver hjälp med service och underhåll!

Bilverkstad med lång erfarenhet!

Varmt välkommen till din bilverkstad i Gävle. I vår bilverkstad servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet med modern teknik och IT.

Det självklara valet av bilverkstad i Gävle

När du lämnar din bil hos oss får du alltid garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Vi släcker dina 2or.

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar.

Kamremsbyte

Vi ser över och byter din kamrem. Att byta kamrem på egen hand rekommenderar vi inte, det krävs gedigen kunskap om bilmodellen. Kamremmen är en av komponenterna som styr ventilerna i topplocket. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

Felsökning

Vi utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss av toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Detta för att kunna erbjuda bästa felsökning på alla våra verkstäder ihop med våra tekniker med lång erfarenhet av felsökning.

Bromsar/ byte bromsar

Skrapar det, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Ibland räcker det att smörja eller byta bromsklossarna. Välkomna för en kostnadsfri undersökning och prisförslag.

Turbo

Vi hjälper till med laga bilens turbo, ofta ersätts den av en utbytesturbo som motsvarar bilens original.

Ac -reperationer

Har du problem med klimatanläggningen i din bil? Kontakta oss så felsöker vi och reparerar felet.

Byte avgassystem

Det är väldigt sällan man byter hela avgassystem, oftast är det någon klamma eller del av systemet som behöver lagas eller bytas.

Växellådor/ koppling

Vi använder alltid originaldelar eller bättre när vi byter delar på din bil. Vi felsöker självklart om det är något vi kan reparera innan vi byter koppling eller växellåda.

Kontakta din Bilverkstad i Gävle

INFO ANG COVID-19

Vi hämtar och lämnar bilen för din trygghet. Vi  erbjuder även fria lånebilar. 

 

ÖPPETIDER
Mån-Fre                                                 08:00 - 18:00

Lör                                                          11:00-15:00

Kontakta oss

Kontakta oss idag!

Skicka en bokningsförfrågan redan idag.

Fyll i formuläret på nästa sida så återkommer vi till er så snart vi kan.